X
X
X
X

Personal Data and General Confidentiality Agreement

HomepagePersonal Data and General Confidentiality Agreement

Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Politikası
Profajans Bilişim Teknolojileri Tic.Ltd.Şti. (Kısaca “Profajans” olarak anılır.) “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” adlı web sitesi ("Web Sitesi") veya mobil kullanımdan, elektronik kullanım iletilen kişisel kullanım, Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) , satmayacak veya kullandırmayacaktır.

Profajans’nun “Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Politikası” lütfen tıklayınız.

IP Numaraları: Sistemle ilgili sorunların tanımlanması, web sitesi'nde / mobil uygulamalarda sorun sorunlarının ivedilikle giderilebilmesi ve yasal düzenlemeler için olduğu. IP adresleri, genel genel (anonim) bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamaktır.

Anonim Veriler: Web Sitesi / Mobil Uygulama üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler, Site Haritası ve işbirliği ile ilgili bilgiler (Anonim Veriler) paket / teklifler sunma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

Başka bir site bağlantı bağlantısı: Profajans, Web Sitesi / Mobil Uygulama altında başka sitelere bağlantı imkanı. Profajans, bağlantı kullanım erişilen sitelerin gizlilik standartları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımaz.

Banka / Kredi Kartı Bilgileri: Profajans, veri iletiminde 256 bit şifreleme algoritması ile bilgi güvenliği sağlayan SSL sertifikası (yeşil bar) kullanmaktadır. Kullanıcıların banka / kredi kartı bilgileri hariç satın alma işlemi içindir banka veya ödeme kullandığınız kullanılır. PCI DSS sertifikalı kurumlar için kart bilgilerinin saklanabileceği bir altyapı sunabilir. PCI DSS standardına sahip ve BDDK tarafından lisanslanan Kart Saklama Hizmetleri için banka / kredi kartlarında bulunan bilgiler Kimlik Doğrulama ve Yetki (Otomasyon) adımlarını kolaylaştırarak, banka / kredi kartı sahiplerine ihtiyaç ve kolay bir ödeme yöntemini gerektirir.

Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar: ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi. Profajans'ın işbirliği içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü şahıslara açıklamayacaktır. Dışında çıkarak kullanıcılara ait bilgiler üçüncü kişilere açıklıyor. Bu durumlar;

Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının;

Profajans'un kullanıcılarla akdettiği sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların arasında konulmasının;

Halili. Yetkili idari ve adli otorit tarafından kullanılacaktır.

Profajans, gizli bilgiler kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin nasıl ve sürdürülmesini, gizli bilginin tamamının veya başka bir görüşünüzü belirtin. göstermeyi taahhüt etmektedir.

Çerezlerin (cookie) durumu: Profajans, seçenek ve kullanma Web Sitesi'ni kullanmak için gerekli bilgiler, kendisi veya 3. sınıfta kullanılan teknik bir iletişim dosyası (Kurabiye-Cookie) kullanılır. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, web bellek, tarayıcı tarayıcısına (tarayıcı) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası, kullanma oturumunuzu, parolayı ve tercihlerini saklayarak oturumun açık kalmasını sağlar, bir sonraki ziyaretinde kullanılır tanıyarak kullanımı sağlarır. Teknik iletişim dosyası, Web Sitesi'ni kullanmak için, bir kez Web Sitesi'ni kullanmanız, kaç kez ziyaret etmeniz ve ne kadar kalmanız hakkında kullanın. Teknik iletişim dosyası, ana bellekten veya e-postasından veri veya başkaca herhangi


Top